contact-form-7 ** mfcf7_zl_multiline_files_script ** jquery ** tp-js ** slick ** animejs ** vikteam_scripts ** wpcf7-redirect-script ** wpml-legacy-dropdown-0 ** google-recaptcha ** wpcf7-recaptcha ** wp-block-library || contact-form-7 || mfcf7_zl_button_style || oxygen || slick-css || vikteam-style || slick-theme || extendify-sdk-utility-classes || wpcf7-redirect-script-frontend || wpml-legacy-dropdown-0 || 
Læs fordelene

Vikarbureau for sygeplejersker

sygeplejerskevikar

Livet som sygeplejerskevikar hos VikTeam

Der er mange fordele, når man arbejder som sygeplejerskevikar hos vikarbureauet VikTeam. Vi hører oftest, at det bedste ved vikarlivet er friheden – friheden til selv at kunne bestemme, hvornår, hvor meget og med hvad du arbejder. Som vikar kan du altid selv vælge til og fra. 

Dette giver dig bl.a. muligheden for at dygtiggøre dig indenfor specifikke områder, afprøve nye specialer eller blot at gå efter dine interesser. Udover at du kan tilegne dig nye faglige kompetencer, oplever mange vikarer, at de også rykker sig på den personlige front i form af at lære om andre kulturer. De oplever herunder også en stor personlig udvikling, da de ofte arbejder i nogle anderledes omgivelser med nye kollegaer og under andre forhold end vanligt.

I Norge samarbejder vi med mange forskellige typer af arbejdspladser. Herunder kan bl.a. nævnes plejehjem, hjemmepleje, store universitetssygehuse, små lokalsygehuse og lægevagter. Udover de forskellige typer af arbejdspladser dækker VikTeam også sygeplejersker i Grønland og Sverige.

Som vikar hos VikTeam får du altid:

 • Attraktiv lønpakke inkl. feriepenge, pension og tillæg
 • Betalt rejse og bolig under hele vikariatet
 • En personlig kontaktperson, som kender dig
 • 24 timers vagttelefon, så du altid kan få fat på os
 • Erhvervsrejseforsikring
 • Hjælp til at søge norsk autorisation
 • En fantastisk oplevelse

Ledige vikariater som sygeplejerske

VikTeam fungerer blandt andet som et vikarbureau for sygeplejersker, og vi ved derfor en hel del om, hvornår vi oplever flest ledige vikariater til netop denne faggruppe. Vi sender sygeplejersker til Norge året rundt, men der er en tydelig højsæson for vikarer i sommerperioden fra uge 26-33, hvor du får det største udvalg af ledige vikariater.

Er der ikke et vikariat, der matcher dine ønsker, så kontakt os alligevel. Så vil vi undersøge andre muligheder for dig.

Se vores ledige vikariater her

Hvordan bliver jeg sygeplejerskevikar hos VikTeam?

Det er altid ganske uforpligtende at oprette sig som vikar hos VikTeam. Vi vil sørge for, at du altid bliver opdateret på ledige vikariater eller andre jobmuligheder, som matcher dine ønsker og behov.

Tilmeld dig som sygeplejerskevikar allerede nu – det tager kun et øjeblik.

Du kan også finde vikariater som nyuddannet sygeplejerske hos os.

Tilmeld dig

Sådan bliver du klar til dit vikariat i Norge

Inden du kan blive sygeplejerske i Norge, skal du have din norske sygeplejerskeautorisation. Du kan ansøge her. Hos VikTeam hjælper vi dig gerne, hvis du har brug for hjælp til ansøgning som sygeplejerske.

Udover den norske autorisation skal vi bruge følgende fra dig: Straffeattest, CV, dansk autorisation, to referencer fra tidligere arbejdsgivere

Autorisation og licens
vikarbureau sygeplejersker

Du skal kunne føle dig tryg hos dit sygeplejerske-vikarbureau

Det er altafgørende for os, at du føler dig tryg. Det kan være grænseoverskridende at rejse til udlandet for at vikariere, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at sikre, at du får den bedste oplevelse og kan føle dig tryg fra start til slut. Det begynder allerede, når du vælger os som dit vikarbureau for sygeplejersker.

For at sikre dig denne tryghed er alle vores processer og arbejdsgange certificerede i ISO 9001:2015, hvilket garanterer højeste kvalitet og tryghed i alle procedurer.

VikTeam har tiltrådt overenskomst med Dansk Sygeplejeråd (DSR), som naturligvis også er gældende ved sygeplejerskevikariater i udlandet. Denne overenskomst sikrer dig de bedste vilkår i form af diverse tillæg, arbejdstider, løn, pension osv. Vi tilbyder dog vores sygeplejersker en højere løn end de overenskomstmæssige vilkår, og vi tilpasser din løn ud fra dine individuelle kvalifikationer og faglige erfaringer. Læs mere om sygeplejerskeløn i Norge her.

Din personlige kontaktperson

Som en del af sygeplejerske-vikarbureauet VikTeam får du en personlig kontaktperson, som kender både dig, dit vikariat og din arbejdsplads. På den måde gør vi alt, hvad vi kan, for at du kommer til at føle dig tryg og godt tilpas hos os.

Vi har mange års erfaring med at bemande vikariater i sundhedssektoren. På vores kontor i Esbjerg sidder vores dygtige sygeplejeteam som til dagligt arbejder med rekruttering af sygeplejersker til Norden. Sygeplejeteamet kan helt sikkert hjælpe dig med at matche dine ønsker til et vikariat og gøre dig klogere på dine muligheder og vilkår.

Nanna Schøn Østergaard

Salgs- og rekrutteringsansvarlig
Tlf.: +45 4412 7293
E-mail: Nanna@vikteam.dk

Hasiba Muminovic

Salgs- og rekrutteringsansvarlig
E-mail: hasiba@vikteam.dk
Mobil: +45 4880 3614

Silke Bang

Salgs- og rekrutteringsansvarlig
Tlf.: +45 4880 6523
E-mail: silke@vikteam.dk

Udfyld et interessekort
– helt uforpligtende

  Jeg er interesseret i at høre mere om vikararbejde i:


  Jeg er interesseret i:


  Personlige informationer:


  Hvad er din uddannelse?

  Samtykke:

  Hvad kræver det at blive sygeplejerskevikar?

  For at få arbejde gennem et vikarbureau for sygeplejersker skal du – naturligvis – have en autorisation til at arbejde som sygeplejerske. Er det din ambition at arbejde i udlandet, eksempelvis i Norge, skal du også have en autorisation til at arbejde i det pågældende land. Det kan være en længere proces at få udenlandsk autorisation, men vælger du Vikteam som dit sygeplejerske-vikarbureau, hjælper vi dig selvfølgelig med denne del af processen.

  Ud over den formelle del, der handler om autorisation og færdigheder, skal du have lysten og modet til at kaste dig ud i en anderledes hverdag. Som sygeplejerskevikar har du alle muligheder for at sammensætte dit arbejdsliv, som du selv vil – du vælger nemlig selv, hvor og hvornår du vil arbejde.

  Især hvis du vælger at vikariere i udlandet, kan du se frem til spændende oplevelser både på det faglige og personlige plan. Uanset om du vil dygtiggøre dig yderligere i et bestemt speciale eller dykke ned i et nyt, er der rig mulighed for dette som sygeplejerskevikar. Din hverdag bliver mere fleksibel, og du kan stykke den sammen, som det passer dig.

  Hvad tjener man som sygeplejerskevikar?

  Det er vanskeligt at sige noget helt konkret om, hvad du kommer til at tjene som sygeplejerskevikar, fordi det afhænger af en række faktorer såsom dit erfaringsniveau, hvilket land du arbejder i, hvilken sektor, hvor mange timer, hvornår på døgnet osv.

  Dog kan det generelt siges, at du kan se frem til en højere løn end som fastansat sygeplejerske, når du er tilknyttet et vikarbureau for sygeplejersker. Som sygeplejerskevikar bliver du godt betalt, fordi du skal indstille dig på en mere uforudsigelig hverdag. Der er flest vikartimer at hente, når andre holder ferie, og du kan også ofte få vikartimer på tidspunkter, der falder uden for den almindelige arbejdstid. Netop derfor er lønnen god, og du kan også få forskellige tillæg.

  norsk autorisation
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram