fbpx

Dine muligheder som sygeplejerskevikar

Som sygeplejerskevikar i VikTeam kan du få spændende jobs i Norge

Vil du have en seriøs samarbejdspartner i dit arbejde som sygeplejerskevikar? Så er VikTeam det rette vikarbureau. Vi har over 20 års erfaring med at finde vikariater til læger i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne, dokumenteret høj tilfredshed blandt vores læger og kunder.

Vi oplever aktuelt en stigende efterspørgsel på øvrigt sundhedsfagligt personale fra vores norske kunder, derfor tilbyder vi nu også jobs til sygeplejersker.

Så hvis du er sygeplejerske, og har en drøm om at få nye faglige udfordringer og spændende oplevelser som vikar, så er et vikariat gennem VikTeam måske lige det du leder efter. 

Vikariat i Norge?

Der er mange fordele ved at vælge et vikariat i Norge, bl.a.:

    Du bestemmer selv hvornår og hvor meget du vil arbejde
Vil du f.eks. bruge din jule-, vinter- eller sommerferie på at vikariat i skønne Norge, kan vi tilpasse vikariatet til dig.

•    Du får en attraktiv løn og gode arbejdsvilkår
I Norge kan vi tilbyde en høj løn, og der er rigtig gode arbejdsvilkår på de norske afdelinger.

•    Du kan blande faglig udvikling med gode oplevelser 
Du kan gennem nye arbejdsrelaterede udfordringer udvikle dig fagligt samtidig med, at du f.eks. i din fritid kan opleve skønne landskaber.

Vi har vikariater til sygeplejersker i forskellige områder

Vi har kunder i mange forskellige områder af Norge, hvilket giver vores vikarer mulighed for at opleve vidt forskellige naturområder.

Vi har f.eks. kunder langt mod Nord, hvor der er smukke bjerglandskaber og mulighed for at se det helt unikke naturfænomen, Nordlys.  

Bliv sygeplejerskevikar i Norge

Som sygeplejerskevikar i Norge kan du bl.a. opleve det unikke naturfænomen, Nordlys.

Arbejder du hos vores kunder langs de mere sydlige norske kyster, er der mindst ligeså gode muligheder for skønne naturoplevelser. Her er områderne beriget med bjerglandskaber der giver udsigt til smukke kyster og skove. 

Bliv vikarsygeplejerske i Norge

Som sygeplejerskevikar kan du opleve Norges smukke natur i din fritid

Hvordan bliver jeg sygeplejerskevikar?

Er du interesseret i at blive oprettet i vores vikardatabase kan du kontakte os her, så får vi dig oprettet i vores system. 

Har du en sygeplejerskekollega der skal til Norge med VikTeam?

Vi er ved at bygge vores database af sundhedsfaglige vikarer op, og vi sætter stor pris på, hvis du vil dele denne mulighed i dit sundhedsfaglige netværk. 

Henviser du en sygeplejerske til os, får du mulighed for at vælge en gave fra vores gaveshop, når vedkommende har arbejdet min. 1 uge. for os. 

Kender du en psykolog eller jordemoder? Så henvis dem gerne – her vil de samme vilkår for vores gaveshop være gældende.

Husk at dem du henviser, skal sige at du har henvist dem, når de henvender sig. 

Et lille udsnit af gaver fra vores gaveshop