Få et overblik over jobmulighederne

  • Minimumskravet er en A-autorisation
  • Derudover skal lægen kunne begå sig mundtligt og skriftligt på skandinavisk

Her på siden er det muligt at klikke ind på hver enkelt klinik og læse mere om IT-system, se billeder af boligforhold og lægehus samt en masse andet.

Danmark

Almen medicin til lægepraksis / Bemærk: i flere af klinikkerne er det også muligt at arbejde en, to eller tre dage om ugen. Kontakt os gerne, hvis du har specifikke ønsker Region Nordjylland /

Region Midtjylland /

Region Syddanmark /

Region Sjælland /

Udover ovenstående har vi også en række andre tilbud forskellige steder i landet i klinikker, som bliver drevet af regionerne. Kontakt os, hvis du vil høre mere om disse. Medicinske, kirurgiske, psykiatriske og neurologiske vagter /  Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du f.eks. er imellem to jobs og ønsker en midlertidig (eller længerevarende) tilknytning – vi arbejder ud fra dine ønsker Psykiatri / Er du speciallæge i psykiatri og kan du tilbyde god kontinuitet, kan vi finde jobbet til dig-

Norge

Aktuelt har vi åbne muligheder i følgende uger og områder – ved interesse kan du ringe på
+45 7914 1100 og høre mere om vikariaterne.

Nordland Amt: uge 36 – 48 2019
Nordland Amt: fra uge 39 2019
Sogn og Fjordane: uge 48 2019 – uge 6 2020
Telemark Amt: fra uge 45 2019
Telemark Amt: uge 36 2019 – uge 33 2020
Telemark Amt: uge 46 2019 – uge 27 2020

Vi har mulighed for at finde mange spændende vikariater i Norge – vi tilpasser vikariatet efter dine ønsker. Du kan altid ringe til os og få en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

Primærsektor/legekontor
 / Radiologi / Er du speciallæge i radiologi og kan du tilbyde god kontinuitet, kan vi finde jobbet til dig Psykiatri / Er du speciallæge i psykiatri og kan du tilbyde god kontinuitet, kan vi finde jobbet til dig

 

Sverige

Almen medicin eller B-autoriseret /

Færøerne

Almen medicin eller B-autoriseret / Du er meget velkommen til at kontakte os med ledige uger i 2019 til arbejde – vi arbejder ud fra dine ønsker.

Grønland

Almen medicin til lægepraksis / Hvis du har mulighed for at tilbyde god kontinuitet, har vi muligheden for at finde spændende og udfordrende vikariater i Grønland. Kan du derfor tilbyde sammenhængende perioder på minimum en måned, så vil vi forsøge at finde et passende vikariat til dig.

God service

Lars Søgaard-Jensen, speciallæge i almen medicin

"Min første erfaring med VikTeam var tilbage i 2010, hvor jeg i forbindelse med en orlovsperiode fra almen praksis, havde lyst til at udvide horisonten lidt ved vikararbejde i Skandinavien. Det blev dengang på alle måder en god oplevelse, så da jeg efter praksissalg i 2015 fik lyst til mere vikararbejde, var det naturligt at kontakte VikTeam igen og undersøge mulighederne. VikTeam har været meget lydhøre for mine ønsker og behov. Det har sammen med VikTeam været muligt for mig tidsmæssigt at planlægge mit arbejde for længere perioder af gangen, og VikTeam har gjort en reel indsats for at finde gode og velbeliggende boliger til mig. Det har resulteret i sammenlagt mere end 40 ugers arbejde i Sverige. På grund af min interesse for fugle og natur har jeg haft nogle ønsker til området, hvor jeg gerne ville arbejde. Også dette har VikTeam været meget behjælpelige med. Det har givet mig mulighed for rigtig gode naturoplevelser som eksempelvis 20.000 traner ved Hornborgasjöen, urfugle-spil og at gå igennem store områder i skove, hvor vildsvin har rodet jorden op (desværre uden jeg til nu har set dyrene)."