fbpx

Har du brug for vikarlæger?

Bliv kunde hos VikTeam

VikTeam leverer vikarlæger til opgaver over hele verden. Det primære, geografiske område er de skandinaviske lande. Uanset, hvor i verden er opgaven at levere læger til kortere- og længerevarende vakancer, til permanente stillinger, til projekter og til koncepter. Vi leverer også læger og hele operationsteams til reduktion af ventelister, praktisk drift af smerteklinikker og lægepraksis.

Sygehuse og primærsektoren er de to største kundegrupper. Herudover leveres også læger til private institutioner, militære anlæg, TTA-projekter (tilbage til arbejde) og til diverse specialopgaver.

Hos VikTeam stiller vi høje krav til os selv og forventer, at vores kunder vil gøre det samme. Grundfilosofien er, at: Bestiller du en læge ved VikTeam, så kommer der en læge til den aftalte tid og med de aftalte kompetencer. Vi påtager os ikke opgaver, der ikke kan løses.

Uanset opgave er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Interessekort kunder
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Den helt rigtige samarbejdspartner

Mogens Leth-Larsen, speciallæge i almen medicin

"Jeg har været tilknyttet VikTeam i 10 år og jeg har intet ønske om at arbejde for et andet rekrutteringsbureau. Alle årene arbejdet i Sverige og det har været en positiv oplevelse både fagligt og menneskeligt. Bureauet gør alt for at tilfredsstille mine behov; det gælder arbejde, bolig og løn. Til nu har jeg været mere end tilfreds - også med bemandingen på bureauet."