fbpx

Arbejde som lægevikar

Når du arbejder som lægevikar via VikTeam, har du mange muligheder for at finde spændende jobs i Skandinavien og du kan tilpasse dit arbejdsliv, så det passer til dig og dine præferencer. Vi har altid mange ledige vikariater, herunder både i primær- og sekundærsektoren.

Hvem kan arbejde som lægevikar for VikTeam?

Du kan blive lægevikar hos VikTeam, hvis du:

  • minimum har en A-autorisation
  • kan begå dig mundtligt og skriftligt på skandinavisk

Som udgangspunkt kan alle læger, der opfylder vores minimumskarv om uddannelse arbejde for VikTeam. Det er dog vigtigt at de læger, der sendes ud i vikariater gennem os, kan begå sig mundtligt, på det sprog arbejdspladsen benytter dvs. enten dansk, norsk eller svensk.

Hvordan bliver du lægevikar hos VikTeam?

For at sikre de bedste matches mellem vores lægevikarer og kunder anmoder vi alle læger om følgende:

  • Et opdateret CV
  • Minimum to lægefaglige referencer fra nuværende eller tidligere kollegaer

Vi arbejder efter et ISO-certificeret kvalitetsystem, det betyder, at vi bl.a. altid indhenter et opdateret CV og to lægefaglige referencer, når vi skal oprette læger i vores database. Derfor anmoder vi alle nye læger om at angive navn, tlf.nr. og mailadresse på minimum to relevante kollegaer, som vi kan kontakte. Relevante udtalelser på tryk er også kærkomne.

Det er helt ukompliceret, og vi giver selvfølgelig alt den hjælp og vejledning, der skal til for at blive færdigoprettet som lægevikar.

Du kan oprette dig som lægevikar her.

Hvad tilbyder VikTeam?

  • Vi tilbyder vikariater på alle niveauer i såvel primær- som sekundærsektorerne, og kan tilbyde arbejde til alle, som opfylder ovennævnte minimumskarv
  • Vi tilbyder ansættelser med en varighed fra otte timer til 12 måneder
  • Vi tilbyder vagtværelse eller tjenestebolig i forbindelse med dag- og døgnvagter, og tilbyder familievenlig bolig, hvis familien skal med på en længerevarende ansættelse
  • Vi klarer det administrative arbejde med svensk og norsk autorisation
  • Vi sikrer, at du som vikar er velinformeret om arbejdsstedet og opgaverne, før du påbegynder dit vikariat

Overvejer du at søge nye udfordringer og spændende oplevelser som lægevikar? Så tøv ikke med at kontakte os her.

Du kan se nogle af de spændende muligheder vi har pt. her, vi får dog spændende muligheder hele tiden. Du er velkommen til at følge med på vores LinkedIn og Facebook, hvor vi ofte lægger nye muligheder op.

Udfyld et interessekort – helt uforpligtende
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Foretrukne vikarbureau

Kurt Høegh, speciallæge i almen medicin

"Jeg har siden 2005 arbejdet som vikar i almen praksis i Danmark og det øvrige Norden og har i den forbindelse mange gange anvendt VikTeam, som foretrukne vikarbureau. Især sætter jeg pris på en fremragende og også personlig kommunikation, men også generelt velordnede forhold og en afregning, der ligger over de fleste andre aktører på markedet. Møder jeg andre vikarer i almen praksis, kan jeg kun give VikTeam min bedste anbefaling."