contact-form-7 ** mfcf7_zl_multiline_files_script ** jquery ** slick ** animejs ** vikteam_scripts ** wpcf7-redirect-script ** wpml-legacy-dropdown-0 ** wp-block-library || contact-form-7 || mfcf7_zl_button_style || oxygen || slick-css || vikteam-style || slick-theme || wpcf7-redirect-script-frontend || wpml-legacy-dropdown-0 || 

Samtykkeerklæring for referencepersoner

Jeg giver hermed med min underskrift min tilladelse til, at VikTeam må opbevare og bruge min data, som referenceperson for navngiven læge som noteret i referenceskemaet.

Mine data vil blive slettet når lægen er påbegyndt sit første vikariat igennem VikTeam eller max 2 år fra dags dato, hvorefter mine data vil blive slettet, med mindre andet er aftalt.

VikTeam er ansvarlige for behandling af persondata. VikTeam respekterer din ret til at slette, rette eller tilføje persondata, ligesom du til enhver tid kan tilbagetrække dit samtykke ved at kontakte VikTeam. Det er frivilligt, at du giver dit samtykke. Vi kontakter dig ikke uden et samtykke.

Se vores privatlivspolitik her.