Vi tilbyder sygeplejerskevikariater i Norge

VikTeam har over 20 års erfaring med at finde vikariater til læger i Danmark, Norge, Sverige og på Færøerne. Vi er en seriøs samarbejdspartner med dokumenteret høj tilfredshed blandt vores læger og kunder. Vi oplever aktuelt en stigende efterspørgsel på øvrigt sundhedsfagligt personale, fra vores norske kunder, derfor tilbyder vi nu også jobs til sygeplejersker.

Så hvis du er sygeplejerske, og har en drøm om at få nye faglige udfordringer og spændende oplevelser, så er et vikariat gennem VikTeam, lige det du leder efter. 

Vikariat i Norge?

Der er mange fordele ved at vælge et vikariat i Norge, bl.a.:

    Du bestemmer selv hvornår og hvor meget du vil arbejde
Vil du f.eks. bruge din jule-, vinter- eller sommerferie på at vikariat i skønne Norge, kan vi tilpasse vikariatet til dig.

•    Du får en attraktiv løn og gode arbejdsvilkår
I Norge kan vi tilbyde en høj løn, og der er rigtig gode arbejdsvilkår på de norske afdelinger.

•    Du kan blande faglig udvikling med gode oplevelser 
Du kan gennem nye arbejdsrelaterede udfordringer udvikle dig fagligt samtidig med, at du f.eks. i din fritid kan opleve skønne landskaber.

Vi har vikariater til sygeplejersker i forskellige områder

Vi har kunder i mange forskellige områder af Norge, hvilket giver vores vikarer mulighed for at opleve vidt forskellige naturområder.

Vi har f.eks. kunder langt mod Nord, hvor der er smukke bjerglandskaber og mulighed for at se det helt unikke naturfænomen, Nordlys.  

Bliv sygeplejerskevikar i Norge

Oplev det unikke naturfænomen, Nordlys.

Arbejder du hos vores kunder langs de mere sydlige norske kyster, er der mindst ligeså gode muligheder for skønne naturoplevelser. Her er områderne beriget med bjerglandskaber der giver udsigt til smukke kyster og skove. 

Bliv sygeplejerskevikar i Norge

Oplev Norges smukke natur

Hvordan bliver jeg sygeplejerskevikar?

Er du interesseret i at blive oprettet i vores vikardatabase så giv os et ring på +45 7914 1100, eller send en mail på info@vikteam.dk, så får vi dig oprettet i vores system. 

Har du en sygeplejerskekollega der skal til Norge med VikTeam?

Vi er ved at bygge vores database af sundhedsfaglige vikarer op, og vi sætter stor pris på, hvis du vil dele denne mulighed i dit sundhedsfaglige netværk. 

Henviser du en sygeplejerske til os, får du mulighed for at vælge en gave fra vores gaveshop, når vedkommende har arbejdet min. 1 uge. for os. 

Kender du en psykolog, Jordemoder? Så henvis dem endeligt – her vil de samme vilkår for vores gaveshop være gældende.

Husk at dem du henviser, skal sige at du har henvist dem, når de henvender sig. 

Et lille udsnit af gaver fra vores gaveshop