fbpx

Alles Lægehus Frederikshavn

Gennem VikTeam kan du arbejde som lægevikar i alles Lægehus Frederikshavn

I alles Lægehus Frederikshavn er der tilknyttet et erfarent og proaktivt praksispersonale i form af fire sygeplejersker, en praksismanager. to sekretærer og en SSA.

IT-systemet er XMO – og hvis du ikke kender det, vil du få en grundig oplæring og blive klædt godt på til opgaven på din første arbejdsdag.

Lægehuset ligger på Frederikshavn Sygehus, hvor der er rigtig fine forhold og store, lyse lokaler. Der er desuden mulighed for at benytte sygehusets kantine.

Venteområde alles lægehus Frederikshavn

Klinikrum alles lægehus Frederikshavn

Kommer du langvejs fra, stiller vi naturligvis en fin bolig til rådighed alt efter, hvad du ønsker. Det kan være centralt i Frederikshavn eller i et sommerhusområde nær vandet – og skal du have familiemedlemmer med, så finder vi en passende størrelse bolig.

Placering alles lægehus Frederikshavn

God service

Lars Søgaard-Jensen, speciallæge i almen medicin

"Min første erfaring med VikTeam var tilbage i 2010, hvor jeg i forbindelse med en orlovsperiode fra almen praksis, havde lyst til at udvide horisonten lidt ved vikararbejde i Skandinavien. Det blev dengang på alle måder en god oplevelse, så da jeg efter praksissalg i 2015 fik lyst til mere vikararbejde, var det naturligt at kontakte VikTeam igen og undersøge mulighederne. VikTeam har været meget lydhøre for mine ønsker og behov. Det har sammen med VikTeam været muligt for mig tidsmæssigt at planlægge mit arbejde for længere perioder af gangen, og VikTeam har gjort en reel indsats for at finde gode og velbeliggende boliger til mig. Det har resulteret i sammenlagt mere end 40 ugers arbejde i Sverige. På grund af min interesse for fugle og natur har jeg haft nogle ønsker til området, hvor jeg gerne ville arbejde. Også dette har VikTeam været meget behjælpelige med. Det har givet mig mulighed for rigtig gode naturoplevelser som eksempelvis 20.000 traner ved Hornborgasjöen, urfugle-spil og at gå igennem store områder i skove, hvor vildsvin har rodet jorden op (desværre uden jeg til nu har set dyrene)."