Om selskabet

VikTeam leverer læger til opgaver over hele verden. Det primære, geografiske område er de skandinaviske lande. Uanset, hvor i verden er opgaven at levere læger til kortere- og længerevarende vakancer, til permanente stillinger, til projekter og til koncepter. Vi leverer også læger og hele operationsteams til reduktion af ventelister, praktisk drift af smerteklinikker og lægepraksis.

Sygehuse og primærsektoren er de to største kundegrupper, hvor der i 2015 blev løst omkring 5.000 opgaver. Herudover leveres også læger til private institutioner, militære anlæg, TTA-projekter (tilbage til arbejde) og til diverse specialopgaver.

Hos VikTeam stiller vi høje krav til os selv og forventer, at vores kunder vil gøre det samme. Grundfilosofien er, at: Bestiller du en læge ved VikTeam, så kommer der en læge til den aftalte tid og med de aftalte kompetencer. Vi påtager os ikke opgaver, der ikke kan løses.

Uanset opgave er du altid meget velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

Interessekort kunder
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Troværdighed og Tryghed!

Sinan B. Sarac, Læge og PhD-studerende

"Som travl far, læge og PhD-studerende, har VikTeam A/S gjort det nemt og bekvemt, når der skulle tjenes lidt ekstra. De holder hvad de lover, og gør hvad de siger! Man skal aldrig bekymre sig om løn, logi, transport, forsikringer, osv. Der er ALTID styr på det. Vigtigst af alt: Lønnen kommer ALTID til tiden. Som nybagt læge, var VikTeam det helt rigtige sted for mig. Mit første vikariat arrangerede Vikteam på en vårdcentral i Sverige tæt på et større sygehus. Jeg følte mig således tryg i et fremmed land, og det gav også en enorm tryghed, at det var muligt at komme i kontakt med Vikteam i alle af døgnets timer. Nu som mere erfaren læge, har Vikteam tilpasset vikariaterne til min anciennitet og ønsker. Det har ALTID været en fornøjelse at arbejde for Vikteam!"