Nordvestnyt i Kalundborg har været en tur forbi vores lægehus i Kalundborg, hvor der er forrygende travlt. Udover at have fordoblet patienttallet på blot et år er der også netop blevet ansat en jordemoder. Dermed er der endnu flere kompetencer samlet i huset på Frederik Andersensvej 16 i Kalundborg. Du kan læse hele artiklen her:

jordemoder kalundborg

Ugeavisen Ølgod har været på besøg i Falck Lægehus Ølgod og fået sig en snak med personalet i klinikken. Det er der kommet denne artikel ud af:

Artikel vedr. Falck Lægehus Ølgod

VikTeam kan nu tilbyde et spændende vikariat ved Kriminalforsorgen, Region Sjælland én gang i ugen i en lang periode.

I dag åbner Falck Lægehus endnu et klinik i Langlihuset i Hjerting ved Esbjerg.

En fantastisk uge er gået til Lægedage i Bella Centeret, hvor rigtig mange kom forbi vores stand. Det er altid rart at hilse på jer.

laegedage-2016

 

Mød os på Lægedage 2016 i Bella Centeret

laegedage-20161

 

Som noget nyt i Sverige kræver de forskellige landsting, at alle speciallæger i almen medicin skal have den svenske speciallægegodkendelse for at arbejde på en vårdcentral i Sverige.

VikTeam bemander Lægehuset i Ølgod til og med september samt Sundehedshuset på Langeland hele september.

VikTeam er at finde på WONCA Europa 2016 – en europæisk lægekongres i Bella centeret onsdag, torsdag og fredag.

IMG_1104

VikTeam har siden 2. maj bemandet klinikken på Endelave 2 dage i ugen og fra uge 26 – 33 er der lægebemanding hele døgnet. Der er tilknyttet 143 patienter, så der kan være dage, hvor lægen ser mange patienter, men også rolige dage.

Endelave

 

 

VikTeams administrerende direktør Brian D. Schmidt tiltræder stillingen som konstitueret direktør i Falck Lægehuse.

Administrerende direktør i Falck Lægehuse Uffe Brunø Lindstrøm har valgt at fratræde sin stilling. Falck Lægehuse er i udvikling, og det er ambitionerne, at denne udvikling fremover skal sikres ved at drive de lægefaglige aktiviteter med én fælles ledelse. VikTeam og Falck Lægehuse vil stadig være 2 selskaber, men med én fælles ledelse er det Brians ambition, at dette kommer til at styrke begge virksomheder. Det er i høj grad VikTeams interesse, ikke bare at fastholde, men også meget gerne udbygge mulighederne for at tilbyde attraktive jobs indenfor primærsektoren såvel i Danmark som i Sverige, Norge samt på Færøerne (opdateret d. 26.02.2016).

 

VikTeams ambassadørordning.

VikTeams behov for læger er større end nogensinde før.

Vi tilbyder derfor en ordning, som vi håber, kan virke endnu mere tiltrækkende ift. at vælge VikTeam som samarbejdspartner. Vi ved, at du værdsætter din tid – det gør vi også!

VikTeams ambassadørordning går ud på, at du informerer dine lægekollegaer om mulighederne ved VikTeam. Henviser du kollegaen til VikTeam og ønsker han/hun at arbejder via VikTeam, får du en godtgørelse på 500 DKK for hver uge.

Det med småt: Ordningen løber i max. 12 måneder fra den henviste læges første ansættelsesdato. De 500 DKK gælder for hver hele uge, eller svarende hertil. Når den henviste læge har arbejdet 5 uger, udbetales første ambassadørfee med tilbagevirkende kraft fra den første uge (beløbet er skattepligtigt).

Som ambassadør for læger der tager vagter, får ambassadøren 2500 DKK som et engangsbeløb, når lægen har taget 5 vagter.

Har du lyst til at høre mere, så kontakt VikTeam 79141100  (opdateret d. 24.02.2016).

 

VikTeam kan nu tilbyde medicinske mellemvagter på Holbæk og Nykøbing F. Sygehuse – ring gerne for yderligere information.

 

Smukke vinterbilleder fra Norrbotten – kunne du tænke dig at arbejde i disse omgivelser?

Ib Fallesen februar 2016

Ib Fallesen januar 2016

Ib Fallesen Jokk Mokk

Husk at medbringe billedlegitimation, når du rejser til Sverige!

 

Lægedage 2015 i Bella Center

Vinder af den fine gavekurv blev Nicolai Thorslund – tillykke! Nedenfor nogle stemningsbilleder af ansatte og interesserede læger fra VikTeams stand.

VikTeam fotos 014

VikTeam fotos 017

VikTeam fotos 019

 

VikTeam på toppen af Norge.

De ansatte ved VikTeam var udfordrede på vej mod Gaustatoppen i slutningen af august 2015 og der var trætte ben nogle dage efter!

Gaustatoppen - VikTeam